Het bedrijf

Schildersbedrijf J.J. Rost is een allround schildersbedrijf. Met ruim 90 jaar ervaring en vakmanschap weten wij waar we het over hebben, zodat we u altijd kunnen voorzien van een goed advies. Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit en dit alles naar wens van de klant en voor een eerlijke prijs.

Personeel

Ons personeel is ons visitekaartje. Wij hechten veel waarde aan de uitstraling van het bedrijf en zorgen er dus ook voor dat onze werknemers op niveau zijn in het schildersvak. Wij geven voor een groot deel zelf de praktijktraining aan onze beginnende werknemers.

Kwaliteit van materiaal

De kwaliteit van het schilderwerk staat met de materialen die wij gebruiken. Wij kiezen onze producten met zorg en evalueren dit met regelmaat, zodat we het juiste kunnen bieden aan onze klant.

Communicatie

De communicatie bij een project is heel belangrijk. Om alle facetten in goede banen te leiden heeft u tijdens een project altijd een aanspreekpunt om de voortgang van het project door te spreken. De lijnen tussen de klant en ons personeel houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw schilderwerk geeft uw bestaande woning, bedrijfspand, kerk of school een andere uitstraling en verlengt de levensduur. Schildersbedrijf J.J. Rost werkt zowel buiten als binnen. Schilderwerk op hoogte hebben wij geen moeite mee. We komen bijna op ieder moeilijk plekje van het pand. Wij zetten ons in voor monumentaal werk of regulier onderhoud.

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten worden vaak onder druk opgeleverd. Dan heeft u een bedrijf nodig dat snel kan schakelen en snel kan handelen. Uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Schildersbedrijf J.J. Rost werkt samen met diverse aannemersbedrijven en maken ons sterk om samen met hun een mooi resultaat voor de opdrachtgever te maken. Wij werken met hun aan kleine en grote projecten van aanbouw tot een luxe vrijstaande villa en alles wat er tussen zit.

Kleuradvies

Als u na het ontvangen van de offerte akkoord bent gegaan met de prijs kunt u op een deskundig kleuradvies rekenen. Met verschillende kleurenwaaiers maken wij ons kleuradvies. Wij hebben leuke vernieuwende ideeën, maar als u zelf uw woning al heeft ingekleurd of een binnenhuisarchitect in de arm heeft genomen dan staan wij zeker open voor andere ideeën. Mocht u na het advies twijfelen zijn wij uiteraard bereid om grote stalen te maken, zodat u een goed beeld heeft welke kleuren er gebruikt gaan worden.

Voor wie werken wij?

  • Woningcorporaties
  • Aannemersbedrijven
  • Particulieren
  • Scholen
  • Kerken
  • Bedrijven
  • Vastgoedbeheerders

Schildersbedrijf J.J. Rost: de beste vriend van uw huis.