Wandafwerking

Sauswerk

Wilt u uw wanden en plafonds een ander tintje geven en de ruimte een ander sfeer uit laten stralen, dan is sausen een hele goede keuze. Sausen is een van de meest voorkomende afwerkingen van wanden en plafonds en kan in vele verschillende kleuren worden aangebracht. Wij hebben voor elke ondergrond een passende oplossing. Van glad stucwerk, spachtelputz, spuitwerk of glasvlies. Iedere ondergrond heeft specifieke eigenschappen en vraagt om een speciale behandeling. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw wanden en plafonds er perfect uit komen te zien. Sausen is mogelijk in vele verschillende kleuren, zo is er altijd wel een kleur die past bij uw wensen. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten muurverf, bijvoorbeeld met een geheel matte uitstraling of een lichte glans. Voor een keuken en andere natte ruimten hebben wij speciale verven die geschikt zijn voor toepassing in dit soort ruimtes. Ook voor buitenshuis hebben wij geschikte oplossingen. Wanden en plafonds in de buitenlucht vragen om een speciale aanpak en wij gebruiken hiervoor speciale muurverven voor buitentoepassingen. Bij sauswerk kunt u denken aan het sausen van onderkanten van balkons, gevels en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld.

Glasvlies

Als u uw wanden net iets extra’s wilt geven is glasvlies een hele goede keuze.

Glasvlies is zeer geschikt voor een strakke afwerking van wanden en eventueel ook plafonds. Het wordt veel toegepast in nieuwbouw en bij restauraties. Glasvlies brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst geeft het een vlak resultaat. En het grote verschil met alleen stucwerk is dat glasvlies scheur overbruggend is. Daarnaast is het zeer stootvast. De scheurtjes in uw wanden worden met glasvlies opgevangen. Scheurtjes en beschadigingen  behoren met glasvlies tot het verleden! Dat is het grote voordeel van wanden met glasvlies behangen. Glasvlies is ideaal op gipskartonnen of gestuukte wanden. Wij kunnen uw wanden met een gladde of standaard glasvlies behangen. Maar er zijn ook verschillen dessins en patronen te krijgen. Het glasvlies wordt afgewerkt met een muurverf in de gewenste kleur.

Behang

Als u uw interieur echt sfeer wilt geven kan behang tot de beste optie horen. Behang is er in verschillende kleuren, dessins en prints. Met behang creëert u een bijzondere sfeer in een ruimte. U kunt ervoor kiezen om een hele ruimte te behangen of 1 wand behangen met een mooie print of fotobehang. Tegenwoordig is het meest gebruikte behang vliesbehang, kiest u voor een papieren behangsoort kunnen wij dit ook plakken. Wij helpen u graag met de keuze van het behang wat het beste bij uw interieur past. 

Voor wanden die mooier willen zijn.