Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is vaak een verfraaiing van uw interieur. Het dient ook uitgevoerd te worden voor de bescherming van uw houtwerk. En mooi schilderwerk geeft iets extra’s aan uw interieur.

Binnen schilderen wij altijd met een hoog kwaliteit water gedragen verf. Deze water gedragen producten zijn in verschillende glansgraden te krijgen. Tijdens het kleuradvies kunt u de gewenste glansgraad aangeven.

Onze meest gebruikte merken voor het binnenschilderwerk:

  • Trimetal
  • Sikkens
  • Sigma

Buitenschilderwerk

Schildersbedrijf J.J. Rost is met ruim 90 jaar ervaring gespecialiseerd in het onderhouden en het schilderen van de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand. Professioneel onderhoud en schilderwerk verlengt de levensduur van uw houtwerk. Het schilderwerk valt of staat met de conditie van de ondergrond. Om kwalitatief een goed en mooi stukje schilderwerk te krijgen is een goede, gezonde ondergrond van groot belang. Veel problemen kunnen voorkomen in de ondergrond. Een van deze problemen is houtrot. Wij kunnen in de meeste gevallen het houtrot zelf herstellen. Mocht het houtrot zodanig groot zijn dat wij dat niet zelf kunnen repareren. Kunnen wij in overleg met de opdrachtgever een timmerman regelen om een stuk of het hele kozijn te vervangen.

Buiten schilderen wij altijd met een hoog kwaliteit verf op basis van Alkyd-hars. In de meeste gevallen schilderen wij buiten met hoogglans wilt u iets minder glans zijn er ook half glanzende systeemverven te krijgen. Tijdens het advies stemmen wij de glansgraad van het schilderwerk met u af.

Onze meeste gebruikte merken voor het buitenschilderwerk:

  • Wijzonol
  • Sigma
  • Sikkens

Voor glansrijk schilderwerk